Resultats històrics i de gran magnitud al Campionat d'Espanya per Clubs

Resultats històrics i de gran magnitud al Campionat d'Espanya per Clubs

11/12/2023, 20:12 / 0 comentari(s)

Jorge González subcampió d'Espanya U21
Kilian Pérez subcampió d'Espanya Cadet i Luz Zurdo Bronze.

Aquest cap de setmana es va celebrar a Benicasin una autèntica marató del Taekwondo espanyol amb gairebé 3000 participants entre tots el campionats d'Espanya de Clubs que va organitzar la Federació Espanyola de Taekwondo.

El campionat va ser puntuable per formar l'equip nacional als respectius Europeus i mundials de l'any que bé i es van aplegar tant campions com altres medalles del Campionat d'Espanya regional, això li dóna una mica més de dificultat i mèrit al nostre resultat.

El Jorge González, en una categoria que tan sols acaba d'estrenar va dominar a tots el seus rivals, de Valencia, La Rioja i Madrid de forma clara i contundent i la final amb Rubén Martinez, campió d'Espanya i internacional espanyol de molta qualitat, va fer un combat increïble i va quedar empatat a 7 punts, finalment va guanyar l'espanyol per punt d'or.

La categoria U21 va quedar, el mes passat, segona per equips al Campionat d'Europa U21 i això li dóna més valor i mèrit al resultat del Jorge.

En cadet la gesta del Kilian va ser molt gran, dons va haver de fer 6 combats i superar a 5 rivals, entre ells al campió de Catalunya per tal de guanyar la medalla de plata.

Luz Zurdo va guanyar el bronze amb 4 combats, tres guanyats de forma molt clara, (amb diferència de 12 punts) i va perdre les semifinals amb Andalusia per una errada al final del combat quan anava 5 a 5. La campiona, competidora d'Euskadi, va perdre dos vegades amb Luz en altres campionats.

Resultats històrics i de gran magnitud, 3 medalles d'Espanya en dues categories i avui estàn competint els nostres precadets, informarem aviat dels resultats.