Resultat històric de Boris Ruiz i actuació magistral del Jorge González

Resultat històric de Boris Ruiz i actuació magistral del Jorge González

11/12/2023, 20:12 / 0 comentari(s)

Boris Ruiz va fer història al torneig de classificació olímpica europeu, va eliminar al millor competidor dels Països Baixos per 5 a 3 i en el segon combat, contra tot pronòstic, va derrotar al representant de Txèquia per 3 a 1.

Boris va accedir als quarts de final, els 8 millors d'Europa, on es va enfrontar al Polonès número 1 del ranking i cap de sèrie. Boris no va poder amb el polonès, que d'altra banda va ser el millor competidor del campionat i va quedar campió, però va estar a l'alçada i va deixar a Andorra molt alta. Boris queda en 5è lloc d'Europa del Preolímpic Europeu d'entre els 25 millors competidors d'Europa. Boris acaba de fer els 18 anys i va ser la primera prova absoluta d'aquesta magnitud.

D'altra banda, Jorge Gonzalez ha tingut una actuació històrica, a Turquia, contra el millor competidor d'aquest país, perquè ha estat dominant i per sobre del marcador més de mig combat, el pavelló era un formiguer i la televisió turca veia com un país de 70 milions habitants estava guanyant a la seva estrella per a les olimpíades amb només 18 anys. Al final la sort es va decantar pel turc i va guanyar a Jorge per 7 a 5. Amb això, només podem dir que queda clara la qualitat del Taekwondo andorrà.

Aprovat de matrícula d'honor per als dos andorrans i ens dóna la certesa de tenir un equip olímpic absolut amb moltes garanties.