Medalla de bronze pel Jorge González a l'Europeu de Clubs

Medalla de bronze pel Jorge González a l'Europeu de Clubs

18/05/2024, 15:05 / 0 comentari(s)

L'equip júnior andorrà va estar representant al Taekwondo Club Andorra al Campionat d'Europa de Clubs que es disputa a Antalya,Turquia. El integrants van ser el Boris Ruiz en 68 kg i el Jorge Gonzalez en -73 kg i aquesta va ser la darrrera competició que participen com a júniors. Els andorrans van anar a per totes per tal de fer un acomiadament com cal de la seva categoria i així ho van fer. El Boris va fer molt bon combat davant del representant d'Albania i va acabar el combat empatat a punts i al punt d'or no va tenir molta sort va perdre el seu combat.

El Jorge es desfeia del representant de Rumania al pirmer combat amb claredat i les semifinals amb el campió d'Espanya, el Jorge va estar en tot moment per davant del marcador pero una tècnica de l'espanyol al darrer segon va donar el pas a la final i Jorge s'havia de conformar amb la medalla de Bronze.

Aquesta medalla es històrica per l'esport andorrà doncs és una medalla oficial en un esport olímpic i ens dona molta confiança per afrontar la categoria màxima sènior i la sub21.

El proper 14 de desembre Jorge participarà per segon any al Catalunya sènior amb el Boris Ruiz en la categoria de -74kg, l'any passat van dominar la categoria malgrat l'alt nivell i aquest any esperem el mateix.