Luz Zurdo entre les 16 millors del Món

Luz Zurdo entre les 16 millors del Món

11/12/2023, 20:12 / 0 comentari(s)

Del 17 al 20 es va celebrar a Burnaby, Canadà, el Mundial Júnior de Taekwondo amb gairebé 100 competidors de 102 països. L'equip andorrà va estar present amb els seus millors competidors.

Luz Zurdo va guanyar a Ucraïna en un combat on va haver de remuntar un 3 a 1 i on va acabar guanyant per 5 a 4. Després, a vuitens de final, es va enfrontar contra Xipre i, malgrat haver estat tècnicament superior i haver tocat el protector de la seva rival en tècniques de 3 punts, no va tenir sort i un punt de la xipriota, al principi, va fer perdre a l'andorrana el seu combat. Malgrat tot, la Luz es classifica entre les 16 millors del món júnior amb tan sols 15 anys (el seu primer any en aquesta categoria de 15 a 17 anys.) Té un futur molt prometedor!

L'Arnau va perdre a l'últim segon contra l'Equador. La sort no ens va acompanyar perquè l'Arnau va encapçalar el marcador durant tot el combat. El resultat final: 16/17. Al segon combat deuria de lluitar contra el rus que va quedar tercer del món. L'Abdou va lluitar a la categoria de -59 kg. i va perdre el primer combat contra Eslovàquia per 4 a 2.