Jorge Gonzalez debuta en un Open senior G1

Jorge Gonzalez debuta en un Open senior G1

11/12/2023, 20:12 / 0 comentari(s)

L'11 d'octubre Jorge González va participar representant Andorra al Serbia Open a Belgrado, aquest Open és un G1 mundial i li dóna els primers punts de ranking mundial per a l'andorrà.

Aquest rànking té com a objectiu classificar als sis primers per tal d'entrar directament als Jocs Olímpics.

El Jorge va eliminar al representant d'Alemanya en primer combat i en segona ronda al representant de Bulgària, ja als quarts de final de la seva liga es va enfrontar al representant d'Holanda on va caure per un ajustat 9 a 7.

Molt bon resultat per ser el primer G1 sènior on participa Jorge, properament prepara l'Open de Croàcia i el seu objectiu principal al mes de novembre es l'Europe sub21.

D'altra banda Jorge va quedar medalla de bronze el passat 27 de setembre a l'Open Internacional de Bonn amb 4 combats on va caure per 11 a 8 amb el representant del Regne Unit que finalment va quedar campió.

Jorge porta des de l'estiu entrenant i fent la seva vida a Alemanya (Bonn) on entrena amb l'entrenador de la selecció alemanya Dimitrios Lautenschlager, Jorge combina els seus estudis amb el seu intens entrenament amb un sol objectiu, guanyar medalles per al seu país i anar als Jocs Olímpics.