German Open

German Open

24/06/2024, 03:06 / 0 comentari(s)

L'equip andorrà júnior i sènior format per Jorge Gonzalez i Boris Ruiz en 73 kg més Jessica Rovira en 49kg van participar aquest diumenge al prestigiós German Open a Hamburg.

La categoria júnior va comptar amb més de 400 competidors de 27 països amb molts equips nacionals i regionals de tot el món.

Aquest Open és un dels més forts i prestigiós a nivell internacional, és de ranking europeu i G1 que vol dir que dona punts per la classificació als Jocs Olímpics de Rio 2016.

El gran protagonista va ser altra vegada el Jorge Gonzalez que va quedar campió amb tres combats amb molta intensitat. Primer es va desfer de l'holandès Mahan Tooti per 15 a 11 i a semifinals es va enfrontar amb les d'Estats Units on va guanyar a Wilson Connor per 8 a 7. La final va ser clarament de Jorge al superar al representant de Polonia Mateusz Lewalski.

Boris Ruiz a la mateixa categoria va tenir una actuació molt bona i va guanyar el primer combat contra Ukrania per 8 a 3 però en quarts de final va perdre per un ajustat 9 a 8 i no va poder accedir a les semifinals.

Aquest és el millor resultat de la història júnior en un esdeveniment d'aquesta categoria.

Cal destacar que Andorra va quedar novena al medaller empatada amb Croacia, entre 27 països, és un resultat extraordinari on van superar a països tan forts com Russia.

D'altra banda, Jessica Rovira en la categoria olímpica sènior de -49 va perdre clarament amb la tercera classificada la hungaresa Barbara Ducz i va guanyar la Egipcia que va lluitar als Jocs del Mediterrani amb l'andorrana.