Europeu Júnior de Taekwondo - Latvia 21-25 octubre

Europeu Júnior de Taekwondo - Latvia 21-25 octubre

11/12/2023, 20:12 / 0 comentari(s)

Andorra arriba als quarts de final i lluita per les medalles.

L'equip andorrà format per Arnau GOMEZ en la categoria de -51kg i l'Abdou TAOUIL en categoria -59kg van particiapar del 21 al 25 d'octubre i van estar acompanyats pel Juanjo Padrós com a tècnic.

Abdou va competir el primer dia amb Islandia i malgrat que va tenir el combat dues vegades a les seves mans finalment va perdre degut a la seva inexperiència en campionats d'Europa.

Arnau va competir el tercer dia de campionat i va pasar el primer combat per Bye i li tocaba esperar al guanyador entre Eslovaquia i Xipre on va guanyar aquest últim amb claredat. Arnau es va enfrontar al competidor de Xipre, Giannakou, amb moltes ganes i ho va reflectir al marcador al guanyar per diferència de 12 punts i el·limnar a Xipre en dos assalts, 16 a 4. Arnau va arribar a quarts de final i es va enfrontar amb el grec, Ioannis Torounidis, i malgrat que va fer molt bon combat i va començar guanyant per 4 a 0, els 4 punts d'amonestacions per a l'Arnau van costar molt cars i van decidir el combat cap a el grec.

Arnau va quedar classificat en 7è lloc europeu i va estar molt a prop de la medalla. És un resultat molt bo i torna a posar a Andorra entre els millors d'Europa.

Propers campionats d'Arnau: Campionat de Catalunya Júnior / Campionat d'Espanya de Clubs.