Campionat d'Europa sub21

Campionat d'Europa sub21

16/07/2024, 04:07 / 0 comentari(s)

Boris i Jorge es classifiquen entre els 16 millors d'europa.

Boris Ruiz en -68k i el Jorge Gonzalez en -74 van participar amb Juanjo Padrós i Oscar Gangoso com a tècnics a l'Europe sub21 del 17 al 21 de novembre a Bucarest. Boris va fer un primer combat contra l'amfitrió (Rumania) i va estar tot el combat per davant del rumanès i al final va guanyar per 6 a 5. A vuitens de final es va enfrentar a Letonia i va fer un combat molt bo sempre per davant del marcador i dominant el combat, però al final del combat quan Boris guanyaba per 9 a 10, va tenir la mala sort de rebre una tècnica de 3 punts i finalment va perdre per 12 a 14.

El Jorge es va passar el primer combat per sorteig i el segon es va enfrentar a Italia i va començar guanyant per 3 a 0 però al final degut a una errada arbitral i altres del Jorge va ser impossible guanyar a l'italià i va perdre per 11 a 6.

Els dos andorrans es van classificar entre els 16 primers d'Europa de les seves categories i encara no tenen els 18 anys complerts. El futur d'aquests competidors és molt prometedor. Proper objectiu: Campionat d'Espanya de Clubs a Benicasín el proper 6 de desembre.