Campionat d'Espanya Cadet i SUB21

Campionat d'Espanya Cadet i SUB21

15/04/2024, 12:04 / 0 comentari(s)

El cap de setmana passat es va celebrar a Taragona el campionat d'Espanya cadet i Sub21 on va participar Andorra amb la representaciio cadet de Kilian Perez en 45kg i Yelko Villacieros en 37kg i la absencia per lesio de Luz Zurdo (campiona de Catalunya). Malgrat que va ser el debut en un campionat de aquesta magnitud, Kilian Perez va fer tres comnbats molt bons i tans sols el va parar el sotcampio d'Espanya de la seva categoria als quarts de final. Yelko va caure al primer combat.

D'altra banda l'equip sub 21 va estar format per Jorge Gonzlaez i Boris Ruiz en 74kg i el debutant Said Taouil en 54kg. El Jorge es va desfer molt be del seu primer combat contra Galicia pero al segon li va tocar un rival que le te agafada les mesures i va perdre per 4 a 2. Cal destacar que Jorge ha baixat el seu ritme d'entrenaments per raons de la selectivitat i aixó es nota molt, a més de la categoria nova Sub21, encara tenen 17 anys. Boris va fer molt bon combat contra Andalucia encara que va perdre per 5 a 3 Boris va tocar al cap al seu rival i el arbitres no ho van veure. Said va perdre al primer combat.

Ara el mateix equip amb Luz Zurdo restablerta es prepara per a l'Open d'Espanya, ranking mundial G1 a Pontevedra el proper 10 d'abril.