Carta del PresidentÉs per a mi un honor dirigir-me a vosaltres en representació del Taekwondo andorrà i com a president d'aquesta Federació.


Hi ha hagut molts canvis des de que vam guanyar les eleccions l'any 2000 i espero poder seguir davant d'aquesta entitat durant molt de temps més.


El Taekwondo andorrà creix sense parar a conseqüència de la bona gestió esportiva i econòmica que està portant a terme l'equip actual, i ens podem felicitar de que d'entre els petits països, som el que està tenint més protagonisme a nivell internacional.


Tot això es veu reflectit en els nostres resultats internacionals i en la qualitat dels nostres esportistes. A més, s'ha de tenir en compte el grandíssim esforç que ha fet aquest equip per incloure el Taekwondo per primera vegada a la història dins el programa dels Jocs dels Petits Estats, aconseguint unir tot el Taekwondo europeu per a una mateixa fita.


Així que desitjo que aquest mitjà de comunicació sigui de gran utilitat i pugueu consultar qualsevol informació relacionada amb el Taekwondo andorrà.


Espero que estimeu tant aquest esport com jo, quedant a disposició per a qualsevol persona que el vulgui conèixer.


Molt atentament,


Diego Guijarro
President de la F.A.TKD.